Minicamping De Woldstek

Op Minicamping De Woldstek kun je in alle rust kamperen. De camping ligt naast het terrein (gescheiden van elkaar, op een apart veld) van de belevings- en forelvijvers en naast een mooie beek, de Wold Aa. De camping is uitermate geschikt voor rust zoekers, fietsers en wandelaars met diverse knooppunten startend vanaf de camping. Maar hou je van vissen dan is het bij de visvijvers heerlijk ontspannend zitten (bij de prijs van de camping is het vissen niet inbegrepen, dit zijn 2 aparte onderdelen en gescheiden van elkaar)
Honden zijn toegestaan op onze camping, mits ze zijn aangelijnd.
De camping is voorzien van toilet- en sanitairgelegenheid (zonder muntgebruik). En er is natuurlijk ook een gezellige kantine, waar je terecht kunt voor een lekkere snack, een kop koffie of een drankje. Daarnaast worden diverse gerechten geserveerd.
In de directe omgeving van De Woldstek kun je ook heerlijk wandelen en fietsen. In de bossen van Ruinen, Havelte en Dwingeloo kun je mooie wandelingen maken. En met ruim 1700 km aan fietspaden is de provincie Drenthe natuurlijk dé ideale plek om een dagje te gaan fietsen. Je kunt een fietstochtje maken langs Hunebedden en Nationale Parken of naar plaatsen zoals Meppel en Zuidwolde.

> Reserveer hier je plek op onze minicamping.

 

scroll

AnkerBoven
Login
de Woldstek | Minicamping