Reserveer hier een stek op de Big Game vijver

Wil je zeker zijn van een plek aan de U-BIG-GAME vijver, dan is reserveren van een stek met korting mogelijk (alleen vaste dagdelen).
Minimaal 1 dag vooraf. (dat betekend vandaag boeken voor morgen) 
Maximaal 1 visser per stek en minimaal 16 jaar of ouder! Kind 12 - 15 jaar mag op de 2e hengel vissen voor de helft van de 1e hengel (op dezelfde stek), dit kun je bij de online kassa aangeven (alleen voor de zelfde tijd als de 1e hengel)

Wil je zelf met een 2e hengel vissen, dan is dit toegestaan, mits vooraf gemeld in de kantine of online (hier zijn geen kosten aan verbonden).

Langer blijven vissen dan de tijd die is geboekt is alleen mogelijk als er ruimte is op de stek, wij rekenen dan €5,00 per uur extra.2e hengel toegestaan, mits vooraf gemeld in de kantine of online en alleen als je met z'n 2-en of meer vist op verschlllende stekken (naast elkaar), dit i.v.m. binnendraaien bij beide hengels beet (vooraf niet gemeld in de kantine, dan berekenen wij de helft van het bedrag van de 1e hengel)

Lees voor het reserveren onze huisregels door om teleurstelling te voorkomen.LET OP! Vanaf november aangepaste wintertijden!Heb je een klantkaart van ons en wil je je punten online gebruiken? stuur ons dan even een mail via klantkaart@dewoldstek.nl, dan ontvang je van ons een kortingscode die online is te gebruiken bij het reserveren!!

Hoe werkt het?
1. Kies het gewenste steknummer

2. Selecteer de datum dat je wil komen vissen en zie of deze nog vrij is

3. Geef de keuze aan van het gewenste dagdeel/dagdelen (je ziet gelijk wat nog vrij is)

4. Bij de kassa kun je een 2e hengel voor kind bijboeken (alleen op dezelfde tijd als de 1e hengel)

5. Reken je bestelling af via IDEAL (De idealkosten bedragen 2% van je boekingsbedrag met een minimum van €0,99 en een maximum van €3,99) Meerdere stekken tegelijk te boeken!

Na betaling is annulering of omboeken niet meer mogelijk!
Hou bij het boeken rekening met de weersvoorspellingen!!

VORST!
Mocht de Big Game vijver vanwege de vorst niet bevisbaar zijn, dan proberen wij dit op tijd door te geven!
Hou hier dus rekening mee bij het boeken van een stek. Mocht je wel al geboekt hebben, maar is het vissen op jou gereserveerde dag door de vorst niet mogelijk, dan ontvang je van ons een kortingscode waarmee je een nieuwe online boeking kunt plaatsen voor een andere dag, de idealkosten worden niet vergoed!!


> Terug 

 


 

scroll

AnkerBoven
Login