Even bij de tijd! De klok gaat vooruit!

Een herinnering voor de langslapers onder ons... Komend weekend in de nacht van 30 op 31 maargt gaat de klok een uur vooruit! Wil je zondag 31 maart komen vissen, vergeet dan dan niet een uur eerder op te staan! Het wordt weer zomer... tijd! 

1e en 2e Paasdag PRIJZENSLAG!

Op zondag 21 en maandag 22 april (1e en 2e Paasdag) zetten wij, net als voorgaande jaren, over alle forelvijvers gemerkte forellen uit.
Elke gemerkte forel is goed voor 1 van de vele Paasprijzen, dus hoe meer gemerkte forellen u weet te vangen, hoe meer prijzen u van ons ontvangt.

Wanneer u op de belevingsvijver een steur boven de 1.20 meter weet te vangen en ons dit laat zien, dan is ook dit goed voor een leuke paasprijs!

Ook zijn er over het hele terrein gekleurde "gekookte" eieren verstopt, vergeet dus niet een potje zoutin de viskoffer mee te nemen!

Dit jaar worden er ook weer enkele GOUDEN EIEREN op zowel 1e en 2e Paasdag verstopt, wie 1 van deze GOUDEN EIEREN vindt en inleverd, ontvangt van ons een extra verrrassingsprijs! (1 gouden ei per persoon)

Koelboxen

Wij verhuren GEEN Leefnetten meer, maar zijn wij overgestapt op koelboxen (met koelelementen).
De prijs voor de huur van de KOELBOX met koelelementen blijft gelijk aan de leefnetten voorheen.
Uiteraard mag je ook je eigen koelbox meenemen.

1e voorronde NK Forelvissen


 

 

scroll

AnkerBoven
Laatste nieuws
Login