Inschrijfformulier voorrondes NK forelvissen werphengel

Via dit formulier kunt u zich opgeven voor deelname aan de voorronden NK forelvissen werphenge 2018.

Er wordt per wedstrijd gevist in 8 ronden van 25 minuten.

De aantal forellen van de 2 best geviste voorronden tellen voor de einduitslag voor deelname NK.

Ook worden er punten verdeeld, deze punten (van alle voorronden) worden meegenomen voor het eindklassement woldstek (wissel) trofee)

De voorronden zijn vrij voor iedereen, maar mocht u voor ons uit willen komen op het NK, dan dient u in het bezit te zijn van onze klantenkaart en minimaal 5x, in 2018 tot aan de eerste (geviste) voorronde bij ons te hebben gevist. Ook moet u zich voor de sluitdatum hebben ingeschreven en dient de wedstrijd(en) te zijn betaald!

ER MAG DIT JAAR ZOWEL MET ALS ZONDER DOBBER GEVIST WORDEN!

U dient minimaal 2 voorronden te vissen.

BETALEN = INSCHRIJVEN!!

inschrijven en betalen voor 11 april 2018 voor alle 3 de wedstrijden, voor de eerste 2 wedstrijden of voor de eerste en laatste wedstrijd.

Voor de beide laatste wedstrijden inschrijven en betalen voor 30 mei 2018

**Ik ga akkoord met
de volgende voor-
waarden :
Betalingen, voor alle 3 de voorronden of 1e en laatste voorronde, dienen uiterlijk vòòr 11 april 2018 binnen te zijn. Betalingen, voor de laatste 2 voorronde dienen uiterlijk vòòr 30 mei 2018 binnen te zijn. Betaling dient te geschieden door overmaking van bovengenoemd bedrag op rekeningnummer: NL68SNSB0821564102 van Forellen Visvijvers De Woldstek, o.v.v. voorronden NK werphengel en de datums. Indien uw betaling niet op tijd op onze bankrekening staat, is deelname aan de voorronden helaas niet mogelijk. Indien u niet akkoord gaat met de voorwaarden, wordt uw inschrijving niet in behandeling genomen. Bij opmerkingen hieronder graag vermelden welke voorronden u meedoet. dit i.v.m. betaling!

Aanvullende gegevens