Tiesse Blei winnaar Woldstek Wisseltrofee!

Zondag 23 septeber vond de laatste wedstrijd voor het puntenklassement plaats. Deze laatste wedstrijd werden er net als de eerste wedstrijd dubbele punten verdeeld.

Lees  het spannende verslag geschreven door Conny Bouwman door op de titel van dit item te klikken!

Ondanks het slechte weer een mooie opkomst voor de laatste wedstrijd van 2018... De EINDSPRINT!
Bij deze laatste wedstrijd worden er dubbele punten verdeeld, dat wordt spannend....
Wie gaan er met de bekers naar huis en nog belangrijker wie wordt de winnaar van 2018, is dat voor de 3e keer op rij Sjoerd of toch iemand anders, alles is nog mogelijk!

De wedstrijd is van start gegaan, deze laatste wedstrijd met muziek, dat is met dit weer wel zo gezellig.
Jeroen vangt als eerste een forel, gevold door Leo. Dan zit Sjoerd bij Eddie aan de hengel. Martin heeft ook een forel gevangen, gevolgd door Jacob en Jeroen. Martin weet zijn 2e forel binnen te halen. Wilfried weet nog net in de laatste 10 seconden een forel te vangen.

De 2e ronde is van start gegaan...
Eddie vangt in deze ronde een forel gevold door Tiesse, Jeroen vangt zijn 2e forel en ook Eddie vangt zijn 2e forel. Ook Sjoerd vangt deze ronde zijn eerste forel net als Remon.
Martin heeft inmiddels zijn 3e forel op de kant en ook Wilfried heeft zijn 2e forel op het droge. Alex vangt zijn eerste forel. Martin is goed bezig en heeft al zijn 4e forel binnen, ook Eddie heeft er intussen al 3 gevangen. Meta is ook van de nul af en heeft haar eerste forel gevangen. Eddie heeft al nummer 4 op de kant en Remon heeft ook zijn 2e forel binnen. Jouke is ook los en heeft forel gevangen. Er is voor de pauze ondanks de regen toch nog lekker gevangen.

Nu even warm worden mt een hapje en een drankje en daarna weer gauw verder.
De vissers staan weer in de regen klaar voor de laatste 3 ronden. Meta slaat helaas mis, maar Alex weet zijn forel wel binnen te halen.
Ook Eddie is goed bezig. Jan heeft ook zijn eerste forel en Jouke heeft zijn 2e inmiddels op de kant.
Meta heeft dan ook haar 2e forel binnen. Sjoerd en Tiesse hebben nog een forel in de laatste 10 minuten. Rheno slaat helaas mis. Er zat ook een visser met zijn haak vast in de paraplu bij AndrĂ©. Rheno heeft an ook eindelijk een forel binnen gehaald.

De laatste ronde is inmiddels van start gegaan.
Rheno vangt zijn 2e forel en ook Franklin heeft zijn eerste forel. Meta weet ook nog een forel binnen te halen en heeft er weer eentje meer dan Rheno, maar Rheno neemt hier geen genoegen mee en vangt ook nog een forel.

De wedstrijd is afgelopen, er wordt nu geteld en gewogen en daarna zullen we weten wie vandaag heeft gewonnen en wie er dit jaar met de wissel trofee vandoor gaat.
Bedankt vissers voor deze leuke en gezellige wedstrijden van afgelopen jaar en hopelijk weer tot volgend jaar.


Conny Bouwman

uitslag eindsprint!
uitslag puntenklassement 2018!

Aanvullende gegevens