Verslag jubileumwedstrijd

Na een koude en natte winter zijn wij op zondag 17 maart weer van start gegaan met onze eerste jubileumwedstrijd.

Na een bakje koffie hebben alle deelnemers zich om 12.00 uur verzameld voor de loting van een visstek, waarna zij de hengels etc. die tijdens de wintermaanden weer helemaal fris en fruitig zijn voorbereid op een nieuw visseizoen, op te tuigen.

We hebben goed weer, droog en af en toe komt er een klein zonnetje te voorschijn. Dus wat willen we nog meer!!!!

Om 13.00 uur staan we met z'n allen klaar bij vijver 4 om eens even helemaal los te gaan.
Aan ons zal het niet liggen toch!!! Ik bedoel maar, we hebben ons goed voorbereidt, deh hengels zijn tip top in orde, het aas is compleet, dus we hoeven alleen maar even te wachten tot de forel bijt.

En als dan om 13.00 uur het startschot wordt gegeven, worden er ook gelijk een aantal forellen gevangen. Zo wordt er tijdens de eerste 4 ronden tot aan de pauze door een aantal vissers goed gevangen.
Toch zijn er ook altijd de pechvogels die wel aanbeet krijgen, maar ze uiteindelijk niet in het netje krijgen... helaas!

In de pauze heeft Leon, de vaste kok van De Woldstek, een heerlijke FOREL KROKET voor iedereen gebakken.

Om 15.00 uur gaan we weer van start met de volgende 4 ronden. Al hoewel de forel heel voorzichtig bijt, lukt het sommigen van ons toch om ook de laatste 4 ronden goed te vangen.
Maar ook als je niet bij de eerste 3 was geïndigd, was het door de loting toch nog mogelijk om met een leuke prijs naar huis te gaan.

Dus al met al was het een heel geslaagde JUBILEUM-middag.

tekst geschreven door Wia Loer.

 

 

 

Aanvullende gegevens