Sjoerd Hulzinga winnaar 2016 van de Woldstektrofee

Zondag 18 septeber vond de laatste wedstrijd voor het puntenklassement plaats. Deze laatste wedstrijd werden er dubbele punten verdeeld.

Lees hieronder het spannende verslag geschreven door Conny Bouwman.

KOP 0240

Hallo vissers,

Zondag 18 september de Eindsprint Wedstrijd en de finale voor de Woldstektrofee.
Wie gaat neemt dit jaar de Wisselbeker mee naar huis? Wordt dit Sjoerd Hulzinga, Joost Kornet, Rob Hens of toch misschien iemand anders.
Er kan nog van alles gebeuren deze middag, want er worden deze laatste wedstrijd dubbele punten gegeven. Succes heren, zet hem op!

Om 12.15 uur is de loting, nu dus maar hopen op  een goede startplek.
De vissers zoeken hun eerste positie op en maken zich gereed voor het startsein.
Hengels omhoog en om 13.00 precies gaat het fluitsignaal…
Wie vangt de eerste forel?

De eerste forel wordt gevangen door Wilfried Bouwman, gevolgt door Joost Kornet en ook Donny  Mussche weet er eentje te vangen, gevolgd door Ruud van Deursen.

KOP 0032KOP 0038

De heren zijn goed bezig en er wordt gelijk goed gevangen deze eerste ronde.
De eerste ronde zit er op

De heren staan alweer klaar voor de 2e ronde. Eddy van der Wal vangt als eerste in deze ronde, hij gaat voor de beker (zoals hij al zei op de eerste wedstrijd van dit jaar)
Remon Wallet vangt ook zijn eerste forel. Het is heel rustig en iedereen staat geconcentreerd aan de vijver.

KOP 0040

Je kunt toch merken dat het de Eindsprint is, ze doen toch allemaal iets beter hun best om toch maar wat punten extra te krijgen.

Ook Leon is weer goed bezig, hij zet ook deze wedstrijd weer netjes op tijd de forel bij elke ronde in de vijver, goed op schema dus!
Ronde 3 is inmiddels van start gegaan. Jouke de Vries vangt deze ronde zijn eerste forel en Meta Jonkers, onze enige vrouw, vangt ook haar eerste forel (ze had er helaas al 2 gemist)

KOP 0086KOP 0141

De laatste ronde voor de pauze gaat in. Eddy en Donny vangen allebei, voor de rest is het deze ronde niet veel. Sjoerd Hulzinga, de koploper tot nu toe, heeft als enigste nog helemaal niets gevangen… Het zal hem toch niet gebeuren dat hij bij deze laatste wedstrijd de beker misloopt…?!

KOP 0157KOP 0161

Om 14.45 is er een pauze van 40 minuten, iedereen kan even wat drinken en eten op het terras. Dit is denk ik ook wel nodig, even een goede oppepper.

15.15 uur En we zijn weer begonnen met de 5e ronde. Leo van Ligten is alweer los, hij weet als eerste een forel binnen te halen. Jacob Veldman heeft er ook weer eentje in zijn schepnet.
En ja hoor, dan eindelijk in ronde 5 vangt Sjoerd, onze koploper, onder luid gejuich en applaus van de toeschouwers zijn eerste forel…

KOP 0183

En nog 2 rondes de gaan, wat is het spannend.
Peter Meijerhof vangt er nog weer één, we zijn de tel inmiddels kwijt van de vissers, wie heeft er tot nu toe de meesten, geen idee!
Rob vangt er ook weer één en ook Sjoerd vangt zijn 2e forel. Wat is het spannend zeg!

Wie gaat het worden?
De laatste ronde is ingegaan!
Donny vangt de eerste in deze ronde, gevolgd door Ruud en toch ook Sjoerd is los. Gaat het hem dan toch nog lukken om op de eerste plaatst te blijven staan?

Het was een hele spannende wedstrijd vandaag, we zijn dan ook heel erg benieuwd wie er uiteindelijk op de eerste, tweede en derde plaats komen.
We zullen het zo weten, nu eerst nog tellen en wegen en dan kan Margriet de uitslag gaan opmaken in de computer!

KOP 0233

Ik vond het weer een zeer gezellige en geslaagde dag.
Tot volgend jaar of wie weet tot 30 oktober, DE KLIEKJESDAG special!

Conny Bouwman

uitslag eindsprint!
uitslag puntenklassement 2016!

Aanvullende gegevens